Apartmanok (A és B épület) alapára:

1 fő/szoba esetén 12.000 Ft/éj, fűtési, fő szezonban és hétvégén + 2.000 Ft/éj      
2 fő/szoba esetén 16.000 Ft/éj, fűtési, fő szezonban és hétvégén + 2.000 Ft/éj       
3 fő/szoba esetén 21.000 Ft/éj, fűtési, fő szezonban és hétvégén + 1.500 Ft/éj  
4 fő/szoba esetén 24.000 Ft/éj, fűtési, fő szezonban és hétvégén + 2.000 Ft/éj  

Az apartmanok két szobával, két fürdőszobával és egy közös konyhával rendelkeznek (az A apartman két terasszal, a B apartman saját pincével rendelkezik), foglalásuk minimum ára 24.000 Ft/apartman/éj, fűtési, fő szezonban és hétvégén + 2.000 Ft/éj


Faházak alapára:
1 fő/faház 12.000 Ft/éj, fűtési, fő szezonban és hétvégén + 2.000 Ft/éj
2 fő/faház 16.000 Ft/éj, fűtési, fő szezonban és hétvégén + 2.000 Ft/éj
3 fő/faház 21.000 Ft/éj, fűtési, fő szezonban és hétvégén + 1.500 Ft/éj 

A faházak saját fürdőszobával, konyhasarokkal és saját terasszal rendelkeznek.
 
Fenti áraink tájékoztató jellegűek, a foglaltság függvényében dinamikusan változhatnak. Hosszabb tartózkodási idő esetén kérje egyedi árajánlatunkat!  

A főszezon, a kiemelt időszakok, ünnepi időszakok, és egyéb tényező figyelembe vételével, az árlistától eltérő árképzés jogát fenntartjuk.


Hétvégéken és kiemelt időszakokban minimum 2 éjszakára tudunk szállást biztosítani. Egyéb időszakokban 1 éjszakára minimum 4 főtől biztosítunk szállást. 1 éjszakás tartózkodás esetén, felárat számolunk fel, ami a foglalás minimum 50 %-a.


3 éven aluli gyermek részére nem kötelező (pót)ágy árat fizetni. Ebben az esetben a gyermek részére sem ágy, sem ágynemű nem jár.


A vendégház kizárólagos használatával egyedi ajánlat kérhető, ez esetben a wellness használat és a különböző szolgáltatások árát a létszám és az igénybe vett szolgáltatások függvényében egyedi ajánlat alapján határozzuk meg. Érkezés 15 és 20 óra közötti időintervallumban lehetséges. 20 óra után történő érkezés esetén, óránként 10.000 Ft felárat számolunk fel, 22 óra után pedig nincs mód vendégérkeztetésre. A megértést és a partneri hozzáállást köszönjük!


Reggeli külön felár ellenében kérhető 2.500 Ft/fő/nap, (reggelit minimum 6 fő esetén tudunk biztosítani).


Dézsafürdő használata nyáron, felfűtés nélkül (június 1 - augusztus 31.): 1.500 Ft/fő/nap.

Amennyiben igény van a fatüzelésű dézsa felfűtésére, annak extra költsége a külső hőmérséklet által befolyásolt felfűtési időtől és a szükséges tüzelőanyag mennyiségétől függ. Ez az összeg kb. 10.000 - 15.000 Ft/nap. A dézsahasználatra vonatkozó igényt, kérjük előre jelezni!!! A 2022-23-as téli szezonban dézsánk nem üzemel. Az üzembe helyezés 2023. május 26-tól.


Infraszauna használata (3 személyes): 2.000 Ft/óra.


Kerékpár bérlés (4 db kerékpár bérelhető): 3.000 Ft/fő/nap.

A kerékpárhasználatra vonatkozó igényt, kérjük előre jelezni! Nem garantáljuk, hogy a kerékpár bérlést minden esetben tudjuk biztosítani, további információt kérjen a személyzettől.


Grillezéshez, nyársaláshoz, főzéshez, eszközöket (nyársbot, bogrács, gázzsámoly, grillsütőt) ingyenesen, tűzifát, faszenet és gázpalackot térítés ellenében biztosítunk.


Elektromos autók töltése alkalmanként 5.000 Ft. Kérjük, szándékát előre jelezze!


Ventilátor: 500 Ft/szoba/éj


Háziállat felár: 2.000 Ft/kutyus/éj (csak kutyusokat fogadunk, előzetes egyeztetés alapján)

A vendégház csak jól nevelt kutyusokat fogad. Ágyaink kétlábú vendégeink számára vannak fenntartva, kérjük ezt minden gazdi tartsa szem előtt! A kutyusok által okozott esetleges károkért kellemetlenségekért a tulajdonos teljes mértékben, anyagi szempontból is felelős. A Pata-tanya Vendégház jól körülkerített nagy udvarral rendelkezik, ami alkalmas az ebek kinti lemozgatására is.

A vendégház udvarán vagyonvédelem céljából 4 db kamera került elhelyezésre, melyek figyelik az épületek bejáratait és a wellness részleget. A magánterületen lévő megfigyelő rendszer működése a tulajdonos jogos érdekén alapul, egyaránt védik a vendégek és a tulajdonos vagyontárgyait. A Pata-tanya Vendégház területén tartózkodó személyek, azzal hogy a magánterületre beléptek, hozzájárulnak, hogy róluk felvétel készülhessen, melyet a tulajdonos három napig tárol.Áraink magyar forintban értendőek és tartalmazzák az Általános Forgalmi Adó (ÁFA) mértékét.


Az árak nem tartalmazzák az Idegenforgalmi Adót (IFA), mely külön, a helyszínen fizetendő, mértéke 200 Ft / fő / vendégéjszaka 18 éves kor fölött.

A foglalás véglegesítéséhez 50% előleg elutalása szükséges. Lemondási feltételek: Az érkezés napjához számított 14 napon belüli lemondás esetén a kötbér a foglalás értékének 50%-a. Az érkezés napjához számított 3 napon belüli lemondás esetén a kötbér a foglalás értékének 100%-a.

Pata-tanya vendégház

Gyöngyöspata
Táncsics Mihály út 17.
3035


E-mail:info@pata-tanya.com
Mobiltelefon:+36 30 635 86 61