A vendégház megközelítése:

Autóval: Keleti irányból Gyöngyöspatára legegyszerűbben az M3-as autópályán, Gyöngyösnél letérve lehet eljutni. A nyugati irányból (Budapestről is) a 21-es útról letérve több lehetőség is kínálkozik a teleülés megközelítésére.
Vonattal: Budapestről már közvetlen vasúti járat is indul Gyöngyösre, ahonnan menetrendszerinti buszjárattal utazhat Patára. Keleti irányból érkezve Vámosgyörkön átszállva lehet Gyöngyösre utazni, ahonnan szintén menetrendszerinti buszjárattal lehet Patára eljutni.
Busszal: Szintén Gyöngyöst célszerű megcélozni, ahonnan menetrendszerinti járat hozza az utasokat a településre. Napjában egyszer Budapestről közvetlen buszjárat is érkezik Patára.
Gyalog vagy ha már Gyöngyöspatán vagyunk: A Pata-tanya Gyöngyös felől a következőképpen közelíthető meg. A Fő úton végig, a hídon átmenve, a templomot és a városházát elhagyva a Táncsics Mihály útra kell jobbra fordulni 90 fokba (ne lefelé a hajtűkanyarba). Ezt követően kb. 50 méter múlva, az „y” elágazásban jobbra tartva az út kb. 50 méter után jobbra ível, a kanyar után balra a 17. szám alatt található a cél.
A Pata-tanya Szurdokpüspöki (Pásztó) felől a következőképpen közelíthető meg. A Fő úton az emelkedőn, majd az emelkedő lejtővé válását követően balra található a Táncsics Mihály út. Itt kell balra fordulván kb. 50 méter múlva, az „y” elágazásban jobbra tartva az út kb. 50 méter után jobbra ível, a kanyar után balra a 17. szám alatt található a cél.
Gyöngyös-Gyöngyöspata aktuális buszmenetrendre az alábbi linken kereshet: Buszjáratok

 

 

Pata-tanya vendégház

Gyöngyöspata
Táncsics Mihály út 17.
3035


E-mail:info@pata-tanya.com
Mobiltelefon:+36 30 635 86 61