A vendégház megközelítése:

Autóval: Gyöngyöspatára legegyszerűbben az M3-as autópályán, Gyöngyösnél letérve lehet eljutni. Nógrád megyéből a 21-es útról Szurdokpüspöki felé haladva érhető el Pata.
Vonattal: Vámosgyörkön átszállva közvetlen vasúti járat indul Gyöngyösre, ahonnan menetrendszerinti buszjárattal utazhat Patára.
Busszal: Szintén Gyöngyöst célszerű megcélozni, ahonnan menetrendszerinti járat hozza az utasokat a településre.
Gyalog vagy ha már Gyöngyöspatán vagyunk: A Pata-tanya Gyöngyös felől a következőképpen közelíthető meg. A Fő úton végig, a hídon átmenve, a templomot és a városházát elhagyva a Kis Pata ABC-nél jobbra kell fordulni 90 fokba (ne hajtűkanyarba). Ezt követően kb. 50 méter múlva, az „y” elágazásban jobbra tartva már a Táncsics Mihály úton találja magát az ember. Az út kb. 50 méter után jobbra ível, a kanyar után balkézre a 17. szám alatt található a cél.
A Pata-tanya Szurdokpüspöki (Pásztó) felől a következőképpen közelíthető meg. A Fő úton az emelkedőn, majd az emelkedő lejtővé válását követően jobb kézre található a Kis Pata ABC. Itt kell balra fordulni 90 fokba. Ezt követően kb. 50 méter múlva, az „y” elágazásban jobbra tartva már a Táncsics Mihály úton találja magát az ember. Az út kb. 50 méter után jobbra ível, a kanyar után balkézre a 17. szám alatt található a cél.
Gyöngyös-Gyöngyöspata aktuális buszmenetrendre az alábbi linken kereshet: Buszjáratok

 

 

Pata-tanya vendégház

Gyöngyöspata
Táncsics Mihály út 17.
3035


E-mail:info@pata-tanya.com
Mobiltelefon:+36 30 635 86 61