Palóc Gasztro Borhétvége.
Disznótoros
Kecskefarm - Nagyréde
Bortúrák - borkóstolás
Templom és kegyhelylátogatás
Falusi élménytábor
Previous Next Play Pause

Pata-tanya vendégház programajánlata:

Ha már a foglaláskor felkeltette érdeklődését valamelyik program kérem időben jelezze.

Töltsd tartalmasan a hétvégédet, gyere és kapcsolj ki nálunk! Kiváló borok mellett rackajuhból készülő ételkülönlegességekkel is várunk. A szállást a Pata-tanya Vendégház, a gasztro élményeket a Tulipános ház és kiváló borász partnereink biztosítják!
A csomag tartalma: 3 nap, 2 éjszaka, teljes ellátással.
Ajánlatunk a szabad helyek függvényében 10-14 fős csoportoknak szól, de partnereink közreműködésével, a programokat, akár 25 főig is megszervezzük.

 

 

Hagyományos vidéki disznótoros a Pata-tanya kiemelt gasztropartnerénél, a Tulipános háznál! Régi fatüzelésű malacperzselő, búbos kemence, házi pálinka, autentikus környezet… Életre szóló élmény, életre szóló barátságok. Csak ennyi, amit ígérhetünk.

Kecskefarm

Kecskefarm - Nagyréde -  Mekk-kóstoló

Vendégeink számára szervezett látogatás a Nagyrédei Kecskefarmra, ami Mátra hegység déli lábánál, gyönyörű természeti környezetben helyezkedik el. A falusi vendéglátás keretén belül sokféle rendezvény érhető el gyermek-, és felnőtt csoportok részére egyaránt, sajtkóstolással, kemencés programokkal.

Bortúrák - borkóstolás

Borkóstolás (ahogy a vendég szeretné)
Borban az igazság, és az igazság az, hogy borban „nagyon erősek vagyunk” A Mátrai borvidék és ezen belül a Gyöngyöspatai dűlők remekebbnél remekebb szőlővel, és ez által borokkal látják el a helyieket. A helyiek vendégszeretete pedig köztudottan igen nagy, így nem sajnálják a kiváló nedűket az ide látogatóktól.

Vallási nevezetességek megtekintése

A környéken több híres vallási nevezetesség is fellelhető. Ezek megtekintése igény szerint variálható.

 

 

 

 

Pata-tanya vendégház

Gyöngyöspata
Táncsics Mihály út 17.
3035


E-mail:info@pata-tanya.com
Mobiltelefon:+36 30 635 86 61