Palóc Gasztro Borhétvége.
Disznótoros
Méhész bemutató
Kecskefarm - Nagyréde
Bortúrák - borkóstolás
Templom és kegyhelylátogatás
Paraszti életmód tábor
Horgászlehetőségek a közelben
Previous Next Play Pause

Pata-tanya vendégház programajánlata:

Ha már a foglaláskor felkeltette érdeklődését valamelyik program kérem időben jelezze.

Töltsd tartalmasan a hétvégédet, gyere és kapcsolj ki nálunk! Kiváló borok mellett rackajuhból készülő ételkülönlegességekkel is várunk. A szállást a Pata-tanya Vendégház, a gasztro élményeket a Tulipános ház és kiváló borász partnereink biztosítják!
A csomag tartalma: 3 nap, 2 éjszaka, teljes ellátással.
Ajánlatunk a szabad helyek függvényében 10-14 fős csoportoknak szól, de partnereink közreműködésével, a programokat, akár 25 főig is megszervezzük.

 

 

Hagyományos vidéki disznótoros a Pata-tanya kiemelt gasztropartnerénél, a Tulipános háznál! Régi fatüzelésű malacperzselő, búbos kemence, házi pálinka, autentikus környezet… Életre szóló élmény, életre szóló barátságok. Csak ennyi, amit ígérhetünk.

Méhészet

Szervezett látogatás egy közeli méhészetbe, ahol testközelből figyelhető meg Magyarország egyik hungarikumának (akácméz) készítése.

A méhészet a méhek mesterséges tartását, az általuk gyűjtött és elkészített termékek kinyerését jelenti.

Magyarországon kifejezetten kedvezőek a természeti adottságok a méhészet szempontjából. Viszonylag hosszú a mézelő növények virágzási időszaka, amely alatt a méhek nektárhoz juthatnak.

Kecskefarm

Kecskefarm - Nagyréde -  Mekk-kóstoló

Vendégeink számára szervezett látogatás a Nagyrédei Kecskefarmra, ami Mátra hegység déli lábánál, gyönyörű természeti környezetben helyezkedik el. A falusi vendéglátás keretén belül sokféle rendezvény érhető el gyermek-, és felnőtt csoportok részére egyaránt, sajtkóstolással, kemencés programokkal.

Bortúrák - borkóstolás

Borkóstolás (ahogy a vendég szeretné)
Borban az igazság, és az igazság az, hogy borban „nagyon erősek vagyunk” A Mátrai borvidék és ezen belül a Gyöngyöspatai dűlők remekebbnél remekebb szőlővel, és ez által borokkal látják el a helyieket. A helyiek vendégszeretete pedig köztudottan igen nagy, így nem sajnálják a kiváló nedűket az ide látogatóktól.

Vallási nevezetességek megtekintése

A környéken több híres vallási nevezetesség is fellelhető. Ezek megtekintése igény szerint variálható.

 

 

 

 

Pata-tanya vendégház

Gyöngyöspata
Táncsics Mihály út 17.
3035


E-mail:info@pata-tanya.com
Mobiltelefon:+36 30 635 86 61